VVO tijdschrift verschijnt vier keer per jaar. Leden van VVO vzw krijgen het tijdschrift per post toegestuurd. Niet-leden kunnen een abonnement nemen op VVO tijdschrift. Nieuw is dat het tijdschrift vanaf het najaar van 2019 digitaal te raadplegen is voor leden en abonnees!

Met het eigen tijdschrift wil VVO vzw zijn leden informeren en op de hoogte houden op vlak van ontwikkelingen in het ortho(ped)agogische werkveld, theoretische kaders en interessante publicaties, wetenschappelijk onderzoek, de vakgroepen orthopedagogiek aan de universiteiten, studiedagen en evenementen, beleid(sontwikkelingen) en het reilen en zeilen van VVO vzw.

Onze lezers zijn uiteraard ortho(ped)agogen, maar ook anderen werkzaam in de sectoren welzijn, gezondheid en onderwijs nemen het tijdschrift graag ter hand: begeleiders, maatschappelijk assistenten, psychologen, stafmedewerkers en directies, en zo meer.

Onze redactie stelt VVO tijdschrift samen. Heb je zélf een interessante topic of een boeiende bijdrage, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Doe dat gerust ook wanneer je twijfelt over hoe je er aan begint of hoe je het tot een goed einde brengt – wij helpen jou graag! Contacteer ons via redactie@vvo.be Recenseer je graag een vakboek dat je via ons gratis ontvangt? Ook zo kan je bijdragen tot dit tijdschrift, zie daarvoor onze rubriek ‘De boekenkast – Ter recensie’.

Op deze pagina kan je de eerder verschenen nummer van VVO tijdschrift terugvinden. Wil je graag een fysiek exemplaar nabestellen, neem dan contact op met de redactie. Nummers worden nagestuurd na betaling.

2021

2020

2019