Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
De training is erop gericht om DGT-teams de kennis en vaardigheden aan te leren die nodig zijn om zelf een programma dialectische gedragstherapie op te zetten voor mensen die vastzitten in een vicieuze cirkel van langdurige suïcidaliteit en emotionele ontregeling. Aan de hand van presentaties, beeldmateriaal, demonstraties en rollenspellen geven de begeleiders inzicht in DGT en haar toepassingen in de praktijk.

De inhoud is nadrukkelijk gebaseerd op de boeken ‘Dialectische gedragstherapie bij borderline persoonlijkheidsstoornis’ en ‘De DGT-vaardigheden. Handleiding voor de vaardigheidstraining dialectische gedragstherapie’. De intensieve training succesvol afronden is een noodzakelijke mijlpaal in het traject naar certificering als DGT-therapeut, -trainer of -team.
De training bestaat uit twee delen van vijf dagen, met ongeveer een half jaar tussen beide delen.

De boeken zijn apart aan te schaffen. De begeleidende powerpointpresentatie is in de prijs begrepen. Tijdens de tweede week zijn lunch en drank ook inbegrepen.

Het aantal deelnemers wordt beperkt.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt je deelname vanaf 16 oktober bevestigd of geannuleerd.

Gewijzigd programma en adres
De eerste week van de intensieve training zal via livestreaming doorgaan en starten op 11 november 2020. 
Recente ontwikkelingen in de Covid-19-richtlijnen in zowel België als Nederland maken dat de eerste week van de Intensieve Training DGT zal plaatsvinden via de online leeromgeving van co-organisator Dialexis.De eerste trainingsweek wordt verdeeld over twee weken om de intensiteit van het online trainen te verlichten. De opleiding start op woensdag 11 november (Wapenstilstand), vervolgt op donderdag 12 en vrijdag 13 november en wordt verdergezet op donderdag 19 en vrijdag 20 november 2020. De tweede week vindt volgend jaar plaats van 26 tot 31 april 2021.

Ook de locatie van het event is gewijzigd: Auditorium Gaudí – Herestaat 49, 3000 Leuven.

Wanneer?
Week 1

  • Via livestreaming
  • Woensdag 11 november tot vrijdag 13 november 2020 en donderdag 19 tot vrijdag 20 november 2020
  • Telkens van 9.00 uur – 17.00 uur

Week 2

  • Maandag 26 tot vrijdag 30 april 2021
  • Op maandag van 9.30 uur – 17.00 uur
    en dinsdag tot vrijdag van 9.00 uur – 17.00 uur
Waar?
UPC KU Leuven
Auditorium Gaudí

Herestraat 49
3000 Leuven
België