Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Herkenbare inhoud … voor iedereen die betrokken is bij NAH

Mieke, een jonge vrouw, krijgt bij een auto-ongeval een klap op het hoofd. Die ene klap slaat een onmiskenbare breuk in haar prille leven. Van de ene dag op de andere moet zij (samen met haar familie) verder met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Een lange, onbekende weg, met veel onverwachte tegenliggers. Gedurende dertien jaar incasseert Mieke tegenslagen en worstelt ze met de (onzichtbare) gevolgen van het hersenletsel. Gelukkig krijgt ze onderweg veel hulp. Ze leert met vallen en opstaan uit de vele ervaringen en wordt stukje bij beetje een nieuwe versie van zichzelf. Nog altijd gaat ze verder. En misschien is ze verder gekomen dan ze dertien jaar geleden ooit gedacht had.Inspirerend en verrassend gebracht

Miekes herstelverhaal leest als een trein. Nu en dan houdt ze halt voor een gedicht of schuift ze een lade met herinneringen open. Bovendien kijkt één van haar hulpverleners, de dokter, over haar schouder mee. Hij kadert dit verhaal in de rubriek ‘Vraag het aan de dokter’ op een heldere manier in de ruimere problematiek van NAH, een nog altijd onderbelichte aandoening in de maatschappij. We hopen dat dit boek mee kan sensibiliseren. Geïnteresseerd in een voorproefje?

Gratis online lancering! Je komt toch ook?

Tijdens de boekvoorstelling (via Zoom) op dinsdagavond 22 juni (van 19u30 tot 20u15) laten we de auteurs Mieke Claes en dr. Dirk Liessens aan het woord. We hopen ook Ronny Mosuse te mogen verwelkomen (onder voorbehoud). Hij was bereid het voorwoord bij het boek te schrijven. Ook Miet Vandeberg (vzw Stijn) en Philippe Stas (voorzitter Hersenletsel Liga) dragen bij tot de feestelijke online voorstelling.

Deelname is gratis. Vooraf inschrijven om de Zoom-link te ontvangen.

> Schrijf je in voor de online boekvoorstelling op 22 juni (avond)
Ga naar de bovenkant